UA-10201713-1 My Title FVK engineering

Import

Import av bilar från Japan, England, Tyskland, Amerika eller andra länder vid behov. Vi hjälper dig med hela processen från idé till besiktigad och körklar bil i Sverige.

 

Orginal och eftermarknadsdelar

Med ett brett kontaktnät i Japan tar vi hem originaldelar eller eftermarknadsdelar till din Japanska prestandabil till humana priser. Vi kan även ta hem delar till ”vanliga” bilar.

 

Service

Prestandabil som vardagsbil, vi erbjuder total service för alla typer av bilar.

 

Modifikationer

Med många års erfarenhet och kunskap av förädling av bilar så kan vi på FVK Engineering erbjuda allt från små modifikationer som installation av avlastningventil till större ingrepp som turbokonvertering eller att bygga dig en komplett banpreppad racebil.

 

Reparationer

Kompetensområdet för bearbetning av diverse material som ex. aluminium, rostfritt, mässing och brons, med många års erfarenhet av CNC svarvning, Svetsning, fräsning mm.

 

Sur Zink - ett ytbehandlingsskikt som skiner!

Korrosionsskyddande ytbehandling som beläggs med blank-, gul-, grön- eller svartkromat. Sur Zink är ett elektrolytiskt oorganiskt dekorativt korrosionsskyddande beläggningssystem som passar för applicering på de flesta stålkonstruktioner.

 

Pulverlackering

Vi kan även erbjuda Pulverlackering till humana priser.

Pulverlack ger en mycket slitstark yta.

Fälgar, bromsok, motorrumsdetaljer så som kåpor, rör och stag är sådant vi verkligen kan rekomendera att pulverlackera.

Sur zink
Pulverlack

Tjänster

 

E-post:mail@fvk-engineering.com Tel:+46 (0) 735955720 Orgnummer:556824-1367