UA-10201713-1 My Title

 

FVK Engineering har många års kvalificerad kunskap om Direktimport från Japan, Tyskland, Usa och England. Vi erbjuder våra kunder humana priser.

 

Första steget

Är din egna vision, din dröm om hur du vill att din bil skall se ut, vilka specifikationer den skall ha och vilken utrustning. Inga visioner är för stora, vill du ha en extremt trimmad bil byggd i Japan, så har vi dom resurser som behövs för att få en sådan bil körklar och besiktigad Sverige. Du bestämmer!

 

Andra steget

Är att välja ut ett objekt som passar in i din vision. Vare sig det är Japanskt, Amerikanskt eller Tyskt så hjälper vi dig att ta fram rätt objekt, allt efter dina önskemål. Vår kvalificerade kunskap inom branschen och vårat kontaktnät i Japan hjälper dig att få hem rätt objekt. Efter vi hittat rätt objekt upprättar vi kontakt med rätt leverantör för att lägga ett bud på bilen du vill importera. Om ditt bud är det vinnande budet så är bilen din. Leverantören ordnar allt pappersarbete såsom avregistrering etc innan leverans. Bilen får en genomgång av yrkesmän för att fastställa att bilen är i det skick auktionsunderlagen säger att den är.

 

Tredje steget

Är lokal leverans av bilen till aktuell hamn, under tiden din bil stillsamt levereras från andra sidan världen i en förseglad och säkrad container förbereder vi allting praktiskt såsom intyg, pappersarbete etc för att registrering av din bil skall gå så smärtfritt som möjligt, allt för att du ska få börja njuta av din bil så fort som möjligt. Din bil är försäkrad under hela förloppet.

 

Fjärde steget

Är att din bil anländer till Göteborgs hamn där den lagras i säkert förvar. Sedan hämtar vi bilen och kör den direkt till våran verkstad i Södertälje där service och genomgång av din bil sker. Vi vill att du skall behöva bry dig så lite som möjligt om underhåll, och kunna fokusera på att njuta av din drömbil.

 

Femte steget

Är att vi gör dom åtgärder som behövs inför registrering så som konvertering av lyktor för Svenska vägar, allt för att dina fortsatta besiktningar ska gå smidigt som möjligt.

 

Sjätte steget

Är leverans av bilen, i vissa fall kan vi leverera ut bilen till din hemort på begäran. Men det går även bra att hämta bilen hos FVK Engineering. Nu är det bara du som sätter gränserna: Vill du ha ut mer av din bil? Mer effekt? Bättre väghållning? Din fantasi sätter våra gränser. Se under Modifikationer vad vi kan göra med din bil.

 

Steg för steg, så direktimporterar vi din bil.

 

E-post:mail@fvk-engineering.com Tel:+46 (0) 735955720 Orgnummer:556824-1367